Roulette Live

Joaca Roulette Live Gratis

Roulette Live este o variantă a Ruleta franceză , în care roata este compus din 37 de celule, 36 de numere 1-36 și un singur număr de 0 .
Jucaţi Roulette Live în versiunea fara descărcare,

Diferențele dintre Roulette Live și alte tipuri de ruleta sunt aspectul masa de joc , locația numerele și șansele de a câștiga .
Ca și în alte versiuni de ruleta de asemenea în pista de curse se pot face două tipuri de pariu pariuri ( Inside Bets ) și pariurile efectuate pe partea exterioară a mesei ( Outside Bets ) . Posibilitățile individuale, care acoperă diferite grupuri de numere și diferă în valoare de câștigurile .

Inside Bets.
    Drept în sus : Pariați pe orice număr individual , inclusiv zero ( 0 ) . Cipul este plasat direct pe numărul dorit .
    Împărțite : pariu pe două numere adiacente , prin plasarea cip pe linia de separare la fel .
    Pariu Street care acoperă trei numere . Cipul este plasat pe marginea exterioară a mesei de ruletă lângă linia corespunzătoare a trei numere .
    Corner : Pariul Corner include patru numere . Cipul este plasată în punctul în care se intersectează cele patru numere .
    Linie :pariul de linie acoperă două pariuri street , adică șase numere diferite pe două rânduri de trei numere fiecare . Cipul este plasat pe linia de delimitare exterioară a mesei de ruleta , la punctul în care se intersectează cu linia ce desparte cele două rânduri .

Pariuri în afara ( Outside Bets ).
   Coloana : Pe partea scurtă a mesei de ruletă există trei cutii nemarcate . Prin plasarea cip într-una din aceste casete , marcați toate cele douăsprezece numere de deasupra acesteia ( cu excepția 0 ) .
    Dozen : Pariați pe un grup de douăsprezece numere plasând jetonul în una din cele trei cutii marcate P12 ( 1-12 ) , M12 ( 13-24 ) și D12 ( 25-36 ) .
    Roșu / negru , par / impar si Low / High: Un pariu plasat într-una din aceste casete acoperă jumătate din numerele de masa de ruleta (cu excepția 0 ) . Fiecare cutie cuprinde , de fapt , 18 de numere .
    Rosu / negru : Locul pariul în caseta cu simbolul roșu sau negru .
    Par / Impar : Plasați pariul în caseta marcată PAIR ( chiar ) sau afecta ( impar ) .
    Low / High: Locul pariu in box marcat Manque ( 1-18 ) sau TRECERE ( 19-36 ) .

În Roulette Live puteți face , de asemenea, pariuri a anunțat , dar spre deosebire de Ruleta franceză , acest tip de pariu trebuie să se facă printr-o zonă a tabelului care reflectă structura de numerele de pe roata ruletei , acest domeniu se numește Track , de unde și numele Racetrack .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu