Ruletă Europeană

Joaca Ruletă Europeană online gratis fara download.
Jucaţi Ruletă Europeană în versiunea fara descărcare, European Roulette are 36 de numere și un zero ( 0 ) și diferă de alte tipuri de ruleta pentru structura tabelului în care numerele și pariuri sunt plasate în zone specifice din tabel . In ruletă Europeană puteti face două tipuri de categorii pariu: de pariuri din tabelul ( Inside Bets ) și pariurile efectuate pe partea exterioară a mesei (în afara Bets ) . Posibilitățile individuale, care acoperă diferite grupuri de numere și diferă în valoare de câștigurile
Tipuri de pariuri.
Inside Bets; Puteți paria un chip pe orice număr individual , inclusiv zero ( 0 ) . Cipul este plasat direct pe numărul dorit .
Împărțit : Puteți paria un cip pe două numere adiacente , prin plasarea cip pe linia de separare la fel . Puteți plasa , de asemenea, cipul pe linia între 0 și 1 , 2 și 3 .
    Pariurile Street acoperă trei numere . Cipul este plasat pe marginea exterioară a mesei de ruletă lângă linia corespunzătoare a trei numere . Strada pariuri poate fi , de asemenea, plasate pe 0 , 1 și 2 , precum și 0 , 2 și 3 .
    Corner : Acest pariu acoperă patru numere . Cipul este plasată în punctul în care se intersectează cele patru numere . Puteți paria , de asemenea, de la 0 , 1 , 2 și 3 plasând jetonul pe marginea din dreapta sus a mesei de ruleta între 0 și 3 .
    Linie : Acest pariu include două rânduri adiacente , adică șase numere diferite pe două rânduri de trei numere fiecare . Cipul este plasat pe linia de delimitare exterioară a mesei de ruleta , la punctul în care se intersectează cu linia ce desparte cele două rânduri .

Pariuri în afara,
Coloana : Pe partea scurtă a mesei de ruletă există trei cutii nemarcate . Prin plasarea cip într-una din aceste casete , marcați toate cele douăsprezece numere
    deasupra ei (cu excepția 0 ) .
    Dozen : Puteți face un pariu pe un grup de douăsprezece numere plasând jetonul în una din cele trei cutii marcate P12 ( 1-12 ) , M12 ( 13-24 ) și D12 ( 25-36 ) .
    Roșu / Negru , Par / Impar și Manque / Passe : Fiecare dintre cele trei episoade include 18 numere ( jumătate din cele de pe masa de ruleta , cu excepția 0 ) .
    Rosu / negru : Locul pariul în cutie marcate cu simbolul unui diamant roșu sau negru .
    Par / Impar : Plasați pariul în caseta marcată PAIR ( chiar ) sau afecta ( impar ) .
    High / Low : Locul pariu in box marcat Manque ( 1-18 ) sau TRECERE ( 19-36 ) .
Jucaţi ruletă europeană fără download.
Pentru mai multe detalii cu privire la modul de a juca la ruletă european merge la pagina de pornire.
European Roulette gratuit sau pe bani in EnergyCasino cu bonusuri 20 Ron gratuit fara depunere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu