La Roulette

Joaca La Roulette Online Gratuit.
--Există două tipuri de ruleta, Ruleta franceză și American Roulette . Diferența este că ruleta americana are două zerouri și prin urmare este ca cazinou are un avantaj mai mare decât ruleta european . Ruletă și istoria sa : Există mai multe teorii diferite care oferă explicații istoria de ruleta . Una dintre aceste atribute pentru a crea jocuri de ruleta Blaise Pascal , un matematician francez al secolului al 16-lea , în timp ce alte teorii spune că jocul a adus în Europa din China preoți dominicani.
În anul 1842 două franceză - Francois și Louis Blanc a modernizat versiune de ruletă cu un " 0 " de joc .
Conceptul de ruletă vine din limba franceză și înseamnă roată mică . Ruletă a câștigat rapid faima în Europa ca cazinoul din Monte Carlo . Odată cu apariția de ruletă în America a fost de la singura " 0 " înlocuiește cu " 00 " de joc , care imediat a câștigat succesul în rendul jucatorilori.
In Kalifornia au fost ruletă numite european si francez a) și SUA - jucatori să fie în măsură să le recunoască . Ambele versiuni sunt găsite în cazinouri din întreaga lume .

Jucătorii pot paria pe câmpuri individuale la discreția sa . Acarieni și pariurile ruleta dealer sunt închise . Mai mult decât atât , chips-uri nu se pot deplasa . După oprirea câștigurile ruleta sunt plătite , și să dea noi pariuri . Jucătorii nu pot paria pe valorile opuse . Mai jos veți găsi o prezentare generală a modului în care sunt plătite în fiecare castigat la ruleta :

Tip de pariu - Dimensiuni Prediction

    Chiar număr impar / - 2x pariu
    rosu / negru - pariu 2
    Numerele 1-18 / 19-36 pariu 2x

    No. 1 - 12/13 - 24/ 25 - 36 3x pariu spațiu gol de sub coloana , un numar decoloană selectată 3x pariu
    Limită de patru cutii de unul din patru Cisek pariu 9x
    Unele rând marginea a trei numere din pariu linie 12x
    În limita a două cutii din aceste două numere pariu 18X
    În mod specific ,Acest număr special ( inclusiv 0 ) pariul 36x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu